KLM tickets curacao

Vliegen naar Curacao?

Het is natuurlijk een behoorlijke reis en daarom is het belangrijk om te kijken met wie je wilt vliegen. Dus welke maatschappij kies je? Wij hebben ze allemaal getest! Uiteindelijk kun je vanuit Nederland met Tui en KLM richting het Caribisch gebied.

Kies je voor zekerheid? Een goede all-in prijs, vriendelijke crew en een rechtstreekse vlucht? Kies dan voor KLM. Voor ons staat de K van KLM voor de K van kwaliteit. Dus wil je graag op schema vliegen?

Kies je voor een lage instapprijs en een heerlijke vlucht? Misschien met een upgrade naar Deluxe? De dreamliner (Boeing 787-8) welke naar de eilanden vliegt is van alle gemakken voorzien en biedt comfort in elke klasse maar wil je net dat beetje extra dan kun je voor een relatief lage ticketprijs deluxe vliegen. Vooral op de terugreis tijdens de nacht vlucht een aanrader!

All-in tickets naar Curacao?

Bij de meeste aanbieders komen er veel extra kosten bij helaas. Wij kiezen vaak voor KLM omdat je naast Airmiles ook een transparante prijs krijgt. Er komen nog wel wat kosten bij maar dit is minimaal. Dit zijn de stoelreservering en administratiekosten. Totale kosten liggen rond de €25.- en de ticketprijzen starten vanaf €399,- tijdens de wereld ticketdeal dagen van KLM. Klik hier voor de verwachte ticket deal data.

De beste tijd om naar Curacao te gaan?

Wij zouden altijd zeggen buiten de schoolvakanties om. Maar met name de kerstvakantie is een tijd waarop het super druk is op het eiland maar ook Curacaonaren welke terugvliegen naar Nederland drijven de ticketprijzen tot gekke hoogtes. Buiten de vakanties om kun je echt voor een goede prijs vliegen. Tijdens de acties periodes vanaf € 399,-