Happy Hours Curacao

Op Curacao is er elke dag wel iets te doen. En niets is mooier dan voor weinig geld lekker drankjes te kunnen drinken op het strand of in een gezellig café Punda. Wij hebben voor jou onze top 5 Happy Hours op Curacao op een rij gezet!

 

Onze top 5 Happy Hours op Curacao:

 1. Zanzibar Beach

Zanzibar Happy Hour

Niets is beter dan op zaterdag je stranddag afsluiten met drankjes voor de helft van de prijs op Jan Thiel Beach. Het Happy Hour begint om 17:00 uur en gaat door tot 18:00 uur. Zorg dat je er op tijd bent om een emmer te bemachtigen die je kan vullen met 10 Brightjes en ijs voor slechts 35 NAF.

2. Chill & Grill

Happy-Hour-Chill

Het klinkt alleen al chill. Eén van de bekendste plekken waar de locals hun weekend beginnen. Op vrijdagmiddag om 17:00 uur klinkt dan eindelijk het alarm dat het weekend echt begonnen is. Het Happy Hour duurt van 17:00 uur tot 18:00 uur. Niet alleen op vrijdag, maar ook op zondag (zelfde tijd) kun je genieten van goedkope drankjes bij Chill.

3. Wet & Wild

Wet en Wild Happy Hour

Genieten van je drankje en een mooie zonsondergang? Dan moet je bij Wet & Wild zijn! Op vrijdag eerst het Happy Hour meepakken bij Chill en daarna gelijk door naar Wet & Wild, waar je op vrijdag van 17:30 uur tot 19:00 uur kan genieten van goedkope drankjes en gratis hapjes. Op zondag wordt het Happy Hour gehouden van 18:00 uur tot 19:00 uur.

4. The Alley

The Alley Happy Hour

The Alley, de naam zegt het al, gelegen in een steegje midden in Punda. Op dinsdagavond wordt dit steegje omgetoverd tot een uitgaansgelegenheid waar je van 21:00 uur tot 22:00 onbeperkt mixdrankjes kan drinken voor slechts 15 NAF.

5. Café de Tijd

Café de Tijd Curacao

Hoelaat is het? Tijd voor Café de Tijd! Op donderdagavond stroomt het vol met voornamelijk Nederlanders die zin hebben in een gezellig feestje met goede muziek. Van 21:00 uur tot 23:00 uur worden hier drankjes geschonken voor de helft van de prijs, maar het feest gaat tot in de late uurtjes door.

 

Ook benieuwd naar onze top 5 stranden op Curacao?