Overnachten op Curacao? Wat zijn de leukste hotels?

Wij kunnen hier de voor ons commercieel meest aantrekkelijke locaties delen maar dat doen wij niet! Wij zijn eerlijk en transparant en delen graag onze persoonlijke ervaringen. Wij selecteren alleen locaties waarvan wij 100% zeker zijn dat u een onvergetelijke tijd zult beleven op ons fantastische eiland. Op deze pagina selecteren wij de leukste locaties welke u via Airbnb kunt boeken.

Een zon garantie hoeven wij gelukkig niet af te geven maar wij durven u daarnaast met een glimlach een garantie af te geven dat wanneer u via DushiKorsou.nl boekt zeker bent van een unieke plek tegen de beste prijs. Hoe wij dit kunnen garanderen? Wij werken enkel met locals! Naast het feit dat wij 3 jaar op Dushi Korsou hebben gewoond en er nog steeds een paar keer per jaar terugkomen hebben wij ook nog steeds ons netwerk op het eiland. Hierdoor bent u 100% verzekerd van het verblijf welke u boekt.

Onze top 6 Airbnb huizen, villa's of appartementen? je vindt ze hieronder:

Airbnb is ideaal voor zaken!

Waarom een hotel als je voor hetzelfde geld een super mooi appartement of villa kunt boeken via Airbnb? Deze seaview loft is de uitvalsbasis voor een zakelijk bezoek aan Curacao. Middenin in de hippe wijk Pietermaai heb je ook nog een tig netwerk hotspots op loopafstand... als je dan toch een paar biertjes te veel drinkt...

Een unieke plek om te slapen? 

Airbnb hotspots?

Dicht bij Mambo Beach op het La Privada resort overnachten in deze prachtige villa? Dat kan! Als je het ons vraagt is dit een van de betere plekken om te zitten als je wat dichter bij Punda wilt zijn. maar toch super veel faciliteiten om je heen wilt hebben. Binnen 5 minuten lig je letterlijk op Mambo..... In de auto ben je binnen 5 minuten in Pietermaai en om 07:00 uur in de ochtend kun je even lekker langs de zee gaan joggen in Marie Pampoen.

Bekijk onze top Airbnb locaties.

Airbnb hotspots?

Wij zoeken, testen, reviewen en bekijken de leukste Airbnb woningen op Curacao. Hierdoor weet u zeker dat het huis net zo is als op de plaatjes. Geen verassingen achteraf en de beste prijs voor uw verblijf! 

Bekijk onze top Airbnb locaties.

"Curacao is elegant, relaxed en betoverend mooi.
Ontdek het eiland en ontmoet de mensen"

~ Joël Groen

Onze unieke plekjes.

Wij proberen natuurlijk zoveel mogelijk hidden gems met jullie te delen.
Maar daarnaast zijn er ook gewoon de leukste plekjes om naar toe te gaan.
Wij vinden het altijd heerlijk om te chillen en te burgeren bij Zest beach grill.
Of een dagje op een bedje chillen met bediening is ook niet verkeerd.

Wat zijn jullie favoriete plekjes? Laat het ons weten! Wij kunnen altijd
heelrijk wegdromen bij onze eigen foto's maar die van jullie zijn ook meer
dan welkom. Alle foto's die wij delen zijn met toestemming van de fotograaf
geplaatst. Wij halen ze dus niet random van internet en alle plekjes die wij
bespreken daar zijn wij natuurlijk zelf geweest.

Welkom op Dushi Korsou! Het (voor) genieten kan hier starten.

De beste bedden!

Als je naar Curacao komt is er veel keus en tegenwoordig zijn er ook veel all-inclusive mogelijkheden. Wij zeggen niet doen. Boek een fantastische plek waar je de rest van je leven aan terug kunt denken met een positief gevoel. Of beter kom je nog eens terug, omdat het geweldig is geweest.

Bekijk onze top hotels....

Wie zijn onze locals?

Het is goed om te weten wie je helpt! En het is handig om een contactpersoon op Curcao te hebben voordat je aankomt... Iemand die je alles kunt vragen... Of niet? Wij zijn er voor je wanneer jij dat wilt, niet op gezette tijden en niet altijd. Bel of App ons en wij helpen je graag.

Wie zijn het? Onze locals!

Wij zin er voor jullie.

Je mag ons alles vragen.... Zolang het met Curacao te maken heeft 😉 wij helpen graag! Wij doen dit omdat wij het leuk vinden en om jullie het eiland te leren kennen. Dit kan optimaal als je een auto huurt en onze tips meeneemt op pad. De hele dag op het strand liggen chillen mag ook....

Neem contact op met ons.

Onze partners zijn "locals"

Een auto huren? restaurant uitkiezen? Of een leuke snorkeltrip maken? Wij doen het lokaal! Geen grote tour operators maar locals die weten waar u heen moet. Dus niet met de meute mee maar zelf op stap en op basis van onze locals en/of tips de mooiste dingen meemaken en het lekkerste eten, eten 🙂

Boek een trip.

Wie zijn wij?

Joël, Steffany & Lize. Wij hebben bijna 3 jaar op Curacao gewoond en zijn inmiddels weer terug in Nederland. Wij gaan uiteraard nog elk jaar 1 of 2x terug naar Curacao om te genieten van alles wat Curacao te bieden heeft. Wij delen graag onze emigratie en remigratie met jullie.

Read More

Share a Little Love

Volg ons op Social! Wij zitten zelf voornamelijk op Instagram maar vinden het ook leuk om iets via Facebook of YouTube met jullie te delen. Tips? Volgers? Let us know!