goedkoop eten curacao

Lekker eten maar niet te duur?

Je kunt heerlijk dineren en er is voor ieder wat wils. Van haute cuisine tot truck di pan.  Heb je even geen zin om te koken of wil je gewoon lekker maar wel goedkoop uit eten op Curacao? Wij hebben de vijf leukste restaurants voor je opgezocht waar je voor weinig geld goed kan eten.

1. Il Forno – Meerdere Pizzeria’s op Curacao. 

Zin in pizza? Dan moet je naar Il Forno gaan. Bij Il Forno kun je op maandag voor slechts 21,75 NAF de hele avond onbeperkt pizza eten. Een goed begin van de week vinden wij! Zorg wel dat je bij de goede vestiging (tegenover Centrum Mahaai) staat. Il Forno heeft namelijk nog een vestiging op Curacao aan de Caracasbaaiweg.

Goedkoop uiteten op Curacao - Il Forno

Il forno heeft meerdere vestigingen, klik hier voor de website. 

2. Copa Cabana – lekker lokaal eten in de stad?

Goedkoop uiteten op Curacao - Copa Cabana

Midden op een heel mooi en rustig pleintje in Punda vind je Copa Cabana. Ben je er voor 19:00 uur dan heb je keuze uit meerdere hoofdgerechten voor 12,50 NAF. Na het eten is het ook leuk om richting Otrobanda te lopen en al helemaal als er een cruiseschip is aangemeerd.

3. Cabana Beach – dineren op Mambo beach.

Goedkoop uiteten op Curacao - Cabana Beach

De lekkerste spareribs van het eiland proeven? Dan moet je bij Cabana zijn! Op donderdagavond kun je er in een gezellige sfeer de hele avond onbeperkt spareribs eten voor maar 40 NAF. Natuurlijk is het niet alleen spareribs wat je onbeperkt kan eten, maar er zit ook patat en salade bij.

4. Lekkere Nederlandse hap bij Plein Café Wilhelmina in Punda? 

Goedkoop uiteten op Curacao - Plein Café Wilhelmina

Net zoals Copa Cabana is Plein Café Wilhelmina gelegen in Punda, maar nu heb je uitzicht op de beroemde letters Dushi en Curacao. Bij Plein Café Wilhelmina kun je elke dag na 17:00 uur voor 13,50 NAF genieten van een ander dagmenu, maar als het op is dan geldt het dagmenu niet meer. De dagmenu’s worden elke week via hun Facebook pagina bekend gemaakt.

5. Eten aan het water bij Tapas Restaurant De Kleine Wereld

Goedkoop uiteten op Curacao - Tapas De Kleine Wereld

Aan de Caracasbaaiweg, aan het Spaanse Water, ligt Tapas Restaurant De Kleine Wereld. In een romantische sfeer kan je hier de hele avond onbeperkt genieten van heerlijke tapas voor slechts 38,50 NAF. De hele week kan er gebruik worden gemaakt van deze all-you-can-eat aanbieding.

Dit is natuurlijk een greep uit het grote aanbod. Dit is persoonlijk en op basis van een eigen ervaring. Iedereen heeft gelukkig zelf de keus en een eigen voorkeur. Wij zeggen ga vooral lekker uiteten, het is gezellig en je kunt zoveel kanten op.

Hebben jullie nog mer leuke tips of restaurants welke wij moeten bezoeken of delen? Laat het ons weten: info@dushikorsou.nl