Lekker eten op Curacao? Wij hebben onze favoriete restaurants, beach grills en local places to eat voor u op een rijtje gezet. Eten op Curacao is ongeveer even duur als in Nederland. De meeste producten na worden namelijk geïmporteerd. Een van onze favorieten is de Catch of the day die uiteraard wel van het eiland komt! Met name de Tuna is.... hmmmmm. De Curaçaose keuken heeft Creoolse invloeden (Kuminda krioyo) maar is over het algemeen een typische fusion keuken.  Van trendy Italiaans to klassiek Frans er is voor ieder wat wils. 

ONZE TOP 3 VAN DEZE MAAND

KOME - PIETERMAAI

KOME betekent "eten" in het Papiamentu. En lekker eten doe je bij KOME in Pietermaai. Een Fusion keuken, heerlijke smaken en mooie wijnen! Een echte aanrader en deze maand onze nr1 van Curacao.  

Klik hier om direct te reserveren. 

ZEST - BEACHGRILL

Voeten in het zand, heerlijk genieten op je beach stoelen of in je eigen cabana? Heerlijke gerechten van de BBQ, de geur van verse ingrediënten trekt hier over het strand en verleid je tot het eten van lekkere tapas.... of een Zest Burger! 

Klik hier voor meer informatie. 

De GOUVERNEUR - Otrobanda

Bij de Gouverneur tegen over de Handelskade eet je niet alleen heerlijke lokale en internationale gerechten. De service is altijd top!

Reserveer meteen een tafel, klik hier. 

GEEN IDEE WAAR TE ETEN? VRAAG HET ONS!

 

Wij zoeken altijd door naar de leukste en beste plekjes voor een heerlijke bite. De keuken van Curacao is rijk aan variatie, een beetje hip noemen wij dat "fusion" een keuken met invloeden van over de hele wereld. Het prijsniveau is westers...