Een auto is een must, in ieder geval wanneer u het eiland wilt verkennen en dat raden wij zeker aan. Wilt u meer informatie? Een offerte aanvragen? Of advies? Neem dan meteen contact met ons op of direct met de verhuurders welke wij voor u selecteren. 

Een nieuwe auto of een barrel huren?

Veel stagiaires kiezen voor goedkoop en komen daardoor bedrogen uit. Alles op Curacao doe je met de auto en ons advies is dan ook om samen met een aantal andere stagiaires een auto te huren wanneer je niet het budget hebt voor een goede auto. Stageautoverhuur heeft een ruim aanbod en verreweg de beste service. Klik hier om direct naar de website van stageautoverhuur te gaan. Vanuit mijn persoonlijke ervaringen en die van veel van onze stagiaires weet ik dat je dit goed moet regelen. Wij werken al jaren met stageautoverhuur samen maar ons advies is objectief.

auto curacao

Veilig auto rijden op het eiland?

Waar moet je op letten bij het huren van een auto op Curacao dat is misschien wel de meest gestelde vraag. Na 3 jaar op Curacao te hebben gewoond en al zeker 8 jaar vakantie ervaring hebben wij nog steeds het ideale antwoord niet gevonden. Er zijn veel verhuurders en elk met eigen voorwaarden. Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan zit je vaak met een hoog eigen risico.

Auto inbraak en veiligheid op Curacao.

Erg vervelend maar niet te voorkomen. Met name rond sinterklaas, kerst en karnaval stijgt het aantal inbraken naar recordhoogte. Er is 1 simpel advies: leg NIETS in het zicht. Sluit je auto af, check of je niets ziet liggen en ga lekker naar de beach.